Principii de succes pentru bonus pariuri sportive

Pariurile sportive reprezintă de obicei o activitate la care câștigurile sunt uneori proporționale cu banii investiți, cu consecvența demonstrată de jucători și, bineînțeles, de șansa fiecăruia dintre noi. Prin urmare, cine spune că a câștigat la pariuri punând niște meciuri la nimereală, fără o minimă documentare și fără niciun fel de experiență, ori a avut un noroc prea mare ori nu poate fi considerat de prea mare încredere. În schimb, chiar și fără prea mulți bani în buzunar și fără să deții prea multă experiență în domeniu, la casele de pariuri online poți beneficia de un bonus pariuri sportive destul de consistent. Acesta se acordă fără prea mari eforturi din partea ta, dacă ești la curent cu câteva noțiuni de bază.

Bonus pariuri sportive la înregistrare

Unul dintre cele mai întâlnite bonusuri în ziua de astăzi este cunoscutul bonus pariuri sportive oferite la înregistrare. Denumit și bonus de bun venit acesta se acordă din primul moment în care ai ales să te înscrii pe un site dedicat caselor de pariuri, ca o măsură de recompensare a ta pentru pasul făcut. În principiu, pentru a obține acest premiu nu trebuie să investești niciun ban din propriul buzunar, singurul lucru pe care îl ai de făcut fiind trecerea datelor tale personale și de identificare într-un chestionar electronic. Odată transmise aceste date, în care vei menționa nume, prenume, număr de telefon sau adresă de mail, banii vor fi virați în contul tău de jucător. Sunt însă câteva lucruri pe care trebuie obligatoriu să le cunoști despre bonusul de bun venit. Acesta poate fi folosit doar în scopul parierii pe site, fără a putea fi transferat în contul personal sau cheltuit în alte scopuri. De asemenea, premiile obținute în cadrul sesiunii de jocuri nu pot fi transferate în lipsa unui rulaj care trebuie să fie de câteva ori mai mare decât bonusul acordat.

Bonus pariuri sportive la depunere

Un alt tip de bonus la pariuri sportive des întâlnit este cel pentru depunere. După cum îi spune și numele, acesta recompensează demersul tău de a face depuneri pe site, deși acest lucru nu este condiționat întotdeauna de acordarea altor bonusuri. Prin urmare, în momentul în care depui o sumă de bani în contul de jucător, poți avea plăcuta surpriză de a constatat că ai primit o sumă suplimentară, ce poate echivala cu cea depusă de tine sau chiar mai mare. Unele site-uri oferă sume de până la două sau trei mii d elei la depunere, precum și pentru înregistrarea pe site. Sunt însă și situații în care, pentru a intra în posesia bonusului de bun venit, vei fi condiționat de efectuarea unei depuneri minime pe site. Alteori, intrarea în posesia bonusului de înregistrare se face gradual, proporțional cu sumele depuse de tine în contul de jucător.

Bonus pariuri sportive aniversar

Nu în ultimul rând, casele de pariuri răsplătesc fidelitatea și consecvența jucătorilor. Astfel, dacă ești un jucător cu state vechi pe un anumit site, poți avea surpriza de a fi premiat cu ocazia aniversării zilei de naștere. De asemenea, poți fi recompensat în momentul în care ai atins un anumit rulaj sau după o anumită perioadă în care activezi la o casă de pariuri.