Ponturi pariuri bonus pentru clienții caselor de pariuri

Pariurile sportive reprezintă o tentație pentru orice iubitor de sport sau care are cel puțin un amator al pariurilor în familie. Astfel, cu toții credem că am auzit vreun prieten sau coleg lăudându-se cu un câștig la pariuri, iar asta fără să investească prea mulți bani. La modul practic vorbind, cu doar doi sau trei lei, poți obține o sumă și de o mie de ori mai mare, dacă investești acești bani inspirat. Totul ține doar de propriul fler, de puțin noroc și de o documentare temeinică în ceea ce privește evenimentele în derulare în ziua respectivă. În rest, la pariuri online ai la dispoziție mii de evenimente pe care să pariezi. Totul este să le alegi pe cele care crezi că ți-ar aduce cele mai mari câștiguri și, totodată, care au șansele cele mai mari de a fi previzionate cu exactitate. Dincolo de acestea, există și unele trucuri la care apelează jucătorii cu experiență, precum ponturi pariuri bonus, toate acestea nefăcând altceva decât să le sporească șansele de câștig în fața caselor de pariuri.

Ponturi pariuri bonus la înregistrare

Unul dintre primele ponturi pariuri bonus de care poți beneficia le regăsești încă de la momentul înregistrării pe site-ul unei case de pariuri. Cel puțin în cazul site-urilor recomandate, vei putea beneficia de bonusuri de bun venit ce pornesc de la câteva sute de lei și pot ajunge chiar la două-trei mii de lei, în funcție de operator. Acestea se traduc în bani virați direct în contul tău de jucător, însă destinația lor vizează strict parierea pe site. Cu alte cuvinte, nu vom putea să transferăm acești bani din contul de jucător în cel personal, decât în anumite condiții. Astfel, am putea beneficia după bunul plac de acești bani în cazul în care rulajul nostru pe cont ar fi de trei-patru ori mai mare decât suma acordată de casa de pariuri sau cazinoul online. Ceea ce, în unele cazuri, presupune niște investiții substanțiale. În schimb, aceste ponturi pariuri bonus au avantajul că pot fi foarte ușor accesate, în sensul în care nu îți trebuie decât câteva minute pentru a efectua formalitățile de înscriere, prin completarea a câteva pagini cu date personale și de contact, în format electronic. După aceasta, poți beneficia în voie de ponturi pariuri bonus, asemenea oricărui jucător cu experiență.

Ponturi pariuri bonus aniversare sau de fidelitate

Un alt tip de bonus de care poți beneficia la casele de pariuri este cel de fidelitate. De multe ori, avem impresia că jocul la casino sau pe site-ul unei case de pariuri este în van, fără ca experiența noastră să conteze în vreun fel. Ne bazăm doar pe noroc și pe propria intuiție, care uneori mai sunt și răsplătite. Este și cazul pariurilor bonus acordate de fidelizare, acordate în sem de apreciere pentru jucătorii cu state vechi pe un anumit site. Astfel, un jucător cu experiență se poate bucura la un moment dat fie de un pariu bonus de o anumită valoare, fie chiar de un anumit premiu în bani, care va putea fi folosit, evident, tot în scopul parierii pe site.