Pariuri gratis online, la îndemâna ta

Pariurile sportive reprezintă astăzi una din sursele cele mai la îndemână de câștigat bani în mod ușor și fără bătaie de cap. Practic, cu puțină inspirație și câțiva bani în cont, poți prinde un premiu ce se poate ridica ușor la câteva sute de lei. Aceasta cu o investiție minimă și fără prea mari emoții. Dacă alegi însă mai multe evenimente pe un bilet și mai prinzi și niște cote rezonabile, atunci poți spera chiar la premii substanțiale, care de multe ori pot rivaliza cu cele de la marile loterii internaționale. Ceea ce puțini știu este că astăzi poți beneficia de pariuri gratis online, prin intermediul caselor de pariuri virtuale. Este o opțiune de care nu vei beneficia niciodată la o casă de pariuri în fizic, unde orice pariu costă. Iar dacă dorești să îți exersezi tehnica de pariere și să te urmărești un meci fără patimă, atunci niște pariuri gratis online reprezintă soluția perfectă pentru tine.

Fără variante demonstrative

Din acest punct de vedere, prima întrebare este unde găsim pariurile gratis în mediul virtual. Știm cu toții că la jocurile de tip slot avem la dispoziție variantele demonstrative, spre exemplu, care sunt disponibile în dreptul fiecărui joc pe bani reali. Aici, ai posibilitatea de a testa practic fiecare joc din portofoliul cazinoului fără să scoți niciun leu din propriul buzunar. Mai mult, poți face acest lucru fără niciun fel de înregistrare sau autentificare. Pur și simplu, intri pe site, te duci la rubricile care te interesează și cauți variantele demonstrative ale jocurilor. Diferența față de jocurile pe bani reali este că aici mizele sunt plasate dintr-un cont virtual, iar câștigurile vor fi contabilizate la fel, fără posibilitatea de a scoate bani cash în interes propriu. La pariuri sportive nu avem însă această facilitate. În schimb, avem alte posibilități de a beneficia de pariuri gratis online.

Pariuri gratis online din bonusuri de bun venit

Una dintre aceste posibilități o reprezintă bonusurile de înregistrare. Denumite și bonusuri de bun venit, acestea au darul de a recompensa jucătorii nou intrați pe un anumit site, cu o sumă pusă la dispoziția lor, din care să parieze în voie. Această sumă diferă de la un operator virtual la altul, fiind cuprinsă între câteva sute de lei și două sau chiar trei mii de lei. Uneori, acordarea acestui bonus este condiționată și de efectuarea unei depuneri în contul tău de jucător, însă aceasta nu este o regulă generală. De obicei, nu există o condiție între bonusul de bun venit și depunerile pe site, astfel încât poți intra în posesia banilor fără nicio problemă. Singurul neajuns este că banii acordați nu pot fi folosiți decât în scopul parierii pe site. Astfel, acești bani nu pot fi transferați în contul personal, nici nu pot fi extrași pentru a fi folosiți în alte scopuri. Chiar și așa însă, poți spune că pariezi pe banii casei de pariuri, economisindu-ți banii care, altfel, ar fi constituit fondul tău de rulaj la parierea pe bani reali. În fond, acesta este unul dintre principalele avantaje de care beneficiezi la casele de pariuri online, spre deosebire de ghișeul caselor de pariuri în fizic.