Pariuri bonus, pentru jucătorii fideli

Pariurile online îți pot aduce o mulțime de beneficii. Față de pariurile clasice, efectuate la ghișeu, site-urile caselor de pariuri îți oferă posibilitatea de a miza confortabil, direct de la tine din sufragerie, fără a avea nevoie de vreo deplasare sau plată la ghișeu. Dar, principalul punct de atracție este dat de faptul că acestea îți pot aduce premii și pariuri bonus substanțiale, care le depășesc cu mult pe cele oferite de casele de pariuri tradiționale. Totul, fără prea multe formalități și birocrație. Ceea ce ai de făcut este să te înscrii și să te autentifici pe un site de pariuri, iar de aici, lucrurile vor veni aproape de la sine.

Ce fel de bonusuri pot avea la casele de pariuri

Odată ce te-ai înregistrat pe un site de pariuri, vei beneficia de aceleași avantaje pe care le au toți jucătorii. În primul rând, te poți înscrie pentru pariuri bonus de bun venit, în valoare de câteva sute sau chiar câteva mii de lei. Acesta se acordă imediat după înscrierea pe site, toate formalitățile durând doar câteva minute. Tot ce ai de făcut este să completezi un formular online, în care vei trece câteva date personale și de contact, prin care vei fi înștiințat cu privire la modificările operate pe contul tău de jucător. După aceasta, banii din bonusul de înregistrare vor fi virați la tine în cont, în cel mai scurt timp. De menționat însă că banii din pariuri bonus de înregistrare

Cine poate obține pariuri bonus?

Practic, la pariuri bonus se poate califica oricine, câtă vreme este un jucător înregistrat. Nu îți trebuie experiență sau vreun plafon minim al banilor din contul de jucător. Odată ce ai intrat pe un site de pariuri, poți beneficia de aceleași premii ca oricare altul dintre jucătorii deja înregistrați. Experiența este însă un atu, câtă vreme vei învăța să urmărești frecvența și valoarea pariurilor bonus oferite de site-urile specializate. Astfel, poți beneficia de pariuri bonus din prima zi în care te-ai autentificat pe site, după cum poți obține astfel de premii în fiecare zi. De obicei, casele de pariuri online au periodic astfel de promoții, prin care jucătorii sunt premiați cu un pariu bonus, în cazul în care vor completa un bilet de o anumită valoare. Nu în ultimul rând, poți beneficia de un pariu bonus în cazul în care ești un jucător cu experiență sau cu vechime pe site. Casele de pariuri și cazinourile online, în general, premiază fidelitatea. Astfel, nu mică îți va fi mirarea când în contul tău de jucător va fi virată o sumă de bani doar pentru că ești un client fidel al unui anumit site de pariuri.

Poate fi transformat în bani un pariu bonus?

În principiu, un pariu bonus este el însuși o sumă de bani. În principiu, aceasta îți va fi virată în contul tău de jucător, însă întrebarea este dacă acești bani pot fi folosiți oricum. De obicei, premiile de primă înregistrare sau pentru prima depunere nu pot fi folosite decât în scopul parierii pe site. Când vorbim însă despre alte bonusuri, unele pot fi pur și simplu retrase și transferate din contul de jucător în cel personal.