Pariuri

Pariuri este un site de pariuri sportive online care face parte din Pariuri Inc. S.A. si a fost infiintat in anul 2011. Momentan compania opereaza sub o licenta obtinuta in Costa Rica. Spre deosebire de alti bookmakers care au o gama mai larga de servicii, incluzand jocuri de cazinou si poker pe langa pariurile sportive, Pariuri ofera utilizatorilor doar ultima sectiune din cele mentionate si anume pariurile sportive.

Platforma online are un design modern, simplu, usor de utilizat, iar viteza de navigare de la o pagina la alta este foarte buna. Clientii pot opta pentru afisarea in limba romana, insa site-ul este tradus partial, anumite sectiuni fiind inca afisate in limba engleza.Monedele acceptate pentru efectuarea pariurilor sportive sunt euro, dolar american, lira sterlina si peso mexican.

BONUSURI

Pentru a accesa oferta completa de bonusuri si promotii oferite de Pariuri puteti selecta pagina de promotii pe care o veti gasi in partea de jos a paginii principale. Desi e o casa de pariuri sportive relativ noua, Pariuri ne surprinde placut cu oferta actuala de bonusare pe care o pune la dispozitia clientilor. Oferta suna cat se poate de simplu: deschideti un cont si primiti 10 EUR bonus fara a fi nevoie sa faceti nici un fel de depunere.

Ca sa obtineti cei 10 euro trebuie doar sa va confirmati adresa de e-mail si sa postati pe Facebook pentru prieteni aceasta informatie si banii vor fi ai dumneavoastra. Astfel puteti utiliza cei 10 euro primiti pentru a paria insa numai pana cand veti ajunge la suma de 50 euro. Pentru a accesa castigul sau pentru a paria in continuare va fi nevoie sa faceti o depunere in cont, iar apoi sa rulati banii depusi.

Consideram ca Pariuri ofera niste conditii relativ usor de indeplinit pentru accesarea bonusului de maxim 50 euro comparativ cu alte companii ce activeaza in mediul online. E important sa cititi termenii si conditiile pentru a va asigura ca puteti indeplini cerintele de accesare a bonusului.

PARIURI SPORTIVE

Platforma pune la dispozitia clientilor o gama buna de discipline sportive in vederea efectuarii pariurilor. Regasim aici sporturile populare cum ar fi fotbal, tenis, curse de cai, sporturi americane, sporturi cu motor, rugbi si altele. Puteti alege sa pariati pe oricare dintre cele 15 sporturi disponibile insa din pacate, sectiunea de pariuri Live nu este dispobila asa cum ne-am obisnuit de la majoritatea competitorilor. Astfel, nu veti putea plasa pariuri in timpul desfasurarii meciurilor sau competitiilor sportive.

Cotele oferite sunt destul de bune, apropiindu-se destul de mult de referinta noastra pariuri bonus. Am luat spre exemplu un calcul simplu: daca pariem 3 meciuri de fotbal din Premier League, la o suma de 5 EUR pariati, vom obtine un posibil castig cu 2 EUR mai mic decat daca am efectua acelasi pariu la Bet online.

DEPUNERE / RETRAGERE

In ceea ce priveste metodele de plata, Pariuri pune la dispozitia clientilor sai majoritatea optiunilor populare preferate in mediul online atat pentru facilitate si rapiditatea cu care se realizeaza tranzactiile, dar mai ales pentru siguranta lor. Astfel, puteti opta pentru utilizarea unui card bancar de credit sau debit, VISA sau Mastercard, Skrill, Neteller, Ukash, paysafecard, transfer bancar si altele.

E important sa va informati cu privire la termenii si conditiile existente atat din prisma Pariuri cat si din cea a bancii pe care doriti sa o utilizati. In functie de banca aleasa pot exista diferite comisioane sau durata de timp pentru realizarea tranzactie sa varieze.

SERVICII

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a gasi raspuns la unele posibile intrebari, Pariuri pune la dispozitia clientilor sectiunea de Ajutor/Contact unde puteti selecta intrebari pentru care cautati raspunsurile si veti afla mai mult despre subiectul respectiv. Din pacate nu am reusit sa identificam alta forma de suport cum ar fi suportul telefonic, Live Chat, sau chiar e-mail

De asemenea, cei care doresc sa obtina venituri suplimentare o pot face prin serviciul de afiliere. In acest caz e important sa citit termenii si conditiile aplicabile programului intrucat volumul materialului e destul de consistent.

INREGISTRARE

Inregistrarea pe site se face usor, completand datele personale si detaliile contului pe care il deschideti. De asemenea trebuie sa acceptati Termenii si Conditiile impuse de Pariuri.