Articole

Principii de succes pentru bonus pariuri sportive

Pariurile sportive reprezintă de obicei o activitate la care câștigurile sunt uneori proporționale cu banii investiți, cu consecvența demonstrată de jucători și, bineînțeles, de șansa fiecăruia dintre noi. Prin urmare, cine spune că a câștigat la pariuri punând niște meciuri la nimereală, fără o minimă documentare și fără niciun fel de experiență, ori a avut un noroc prea mare ori nu poate fi considerat de prea mare încredere. În schimb, chiar și fără prea mulți bani în buzunar și fără să deții prea multă experiență în domeniu, la casele de pariuri online poți beneficia de un bonus pariuri sportive destul de consistent. Acesta se acordă fără prea mari eforturi din partea ta, dacă ești la curent cu câteva noțiuni de bază.

Bonus pariuri sportive la înregistrare

Unul dintre cele mai întâlnite bonusuri în ziua de astăzi este cunoscutul bonus pariuri sportive oferite la înregistrare. Denumit și bonus de bun venit acesta se acordă din primul moment în care ai ales să te înscrii pe un site dedicat caselor de pariuri, ca o măsură de recompensare a ta pentru pasul făcut. În principiu, pentru a obține acest premiu nu trebuie să investești niciun ban din propriul buzunar, singurul lucru pe care îl ai de făcut fiind trecerea datelor tale personale și de identificare într-un chestionar electronic. Odată transmise aceste date, în care vei menționa nume, prenume, număr de telefon sau adresă de mail, banii vor fi virați în contul tău de jucător. Sunt însă câteva lucruri pe care trebuie obligatoriu să le cunoști despre bonusul de bun venit. Acesta poate fi folosit doar în scopul parierii pe site, fără a putea fi transferat în contul personal sau cheltuit în alte scopuri. De asemenea, premiile obținute în cadrul sesiunii de jocuri nu pot fi transferate în lipsa unui rulaj care trebuie să fie de câteva ori mai mare decât bonusul acordat.

Bonus pariuri sportive la depunere

Un alt tip de bonus la pariuri sportive des întâlnit este cel pentru depunere. După cum îi spune și numele, acesta recompensează demersul tău de a face depuneri pe site, deși acest lucru nu este condiționat întotdeauna de acordarea altor bonusuri. Prin urmare, în momentul în care depui o sumă de bani în contul de jucător, poți avea plăcuta surpriză de a constatat că ai primit o sumă suplimentară, ce poate echivala cu cea depusă de tine sau chiar mai mare. Unele site-uri oferă sume de până la două sau trei mii d elei la depunere, precum și pentru înregistrarea pe site. Sunt însă și situații în care, pentru a intra în posesia bonusului de bun venit, vei fi condiționat de efectuarea unei depuneri minime pe site. Alteori, intrarea în posesia bonusului de înregistrare se face gradual, proporțional cu sumele depuse de tine în contul de jucător.

Bonus pariuri sportive aniversar

Nu în ultimul rând, casele de pariuri răsplătesc fidelitatea și consecvența jucătorilor. Astfel, dacă ești un jucător cu state vechi pe un anumit site, poți avea surpriza de a fi premiat cu ocazia aniversării zilei de naștere. De asemenea, poți fi recompensat în momentul în care ai atins un anumit rulaj sau după o anumită perioadă în care activezi la o casă de pariuri.

Trei ponturi despre bonus online

Pentru cei aflați în căutarea de ponturi despre bonus online, cazinourile virtuale reprezintă locul ideal pentru a le identifica. Astăzi, majoritatea cazinourilor online vin cu oferte care de care mai tentante pentru jucătorii dornici de câștig și, mai ales, pentru cei care doresc să joace fără a investi prea mulți bani. Iar pentru ce care doresc mai mult să se distreze decât să câștige, este cu totul în regulă, câtă vreme ai posibilitatea de a beneficia acum de jocuri gratis și de bonusuri consistente, care să îți satisfacă această pasiune.

Ponturi despre bonus online:

Pentru cei aflați însă în căutarea câștigurilor, alergarea doar după bonusuri poate fi o cursă de durată, al cărei final nu îl putem anticipa prea ușor. Prin urmare, dacă dorești ponturi despre bonus online nu ai decât să încerci pe pielea ta accesarea acestora, în speranța că la finalul reprizei de joc te vei alege și cu ceva bani în buzunar.

Alege valoarea maximă

Un prim sfat oferit de jucătorii mai cu experiență ține de alegerea potrivită a cazinoului și a bonusului pe care acesta îl oferă. Din acest punct de vedere, nu trebuie să te lași tentat de primul casino online care îți iese în cale, oferindu-ți ponturi despre bonus online. De obicei, majoritatea cazinourilor mizează mult pe bonusurile de înregistrare, cu ajutorul cărora atrag jucătorii pe site. Acestea pot porni de la câteva sute de lei, însă trebuie să fii cu băgare de seamă, întrucât sunt și cazinouri care oferă bonusuri de două sau chiar trei mii de lei la înregistrare. Prin urmare, sfatul nostru este să te orientezi spre bonusul cu valoarea maximă. Acest lucru îți va aduce mai mulți bani în contul de jucător, ceea ce îți va permite să joci o perioadă mai lungă de timp pe banii cazinoului. Și aici însă, trebuie să acorzi atenție termenilor și condițiilor încă de la început, întrucât unii operatori condiționează înscrierea pe site și acordarea bonusului de bun venit de efectuarea uneia sau mai multor depuneri succesive. Iar aici, de obicei se merge pe o depunere echivalentă cu valoarea bonusului oferit. Chiar și în acest caz însă, poți spune că ai un avantaj, întrucât poți folosi banii din bonus pentru distracție și încercarea de strategii noi de pariere, rămânând ca banii depuși de tine în cont să îi folosești pentru acumularea adevăratelor câștiguri.

Caută bonusurile fără depunere

Printre alte ponturi despre bonus online trebuie menționată și căutarea de bonusuri care să nu necesite depunere. Din păcate însă, site-urile care oferă această facilitate sunt tot mai rare, astfel încât, dacă ești un vânător de bonusuri, nu a decât să ei site-urile la rând și să te înscrii, ori să faci totuși niște depuneri în contul tău de jucător.

Așteaptă rundele gratuite

Printre alte ponturi despre bonus online se numără și cele privind rundele gratuite. Acestea sunt oferite de obicei în cadrul jocurilor și exclud partidele care sunt deja gratuite. Prin urmare, nu prea poți să joci deja gratis și să beneficiezi, în cadrul partidelor, de noi runde bonus. În schimb, poți primi runde gratuite în momentul în care joci pe bani reali, astfel încât acestea vor reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru cei care doresc să se relaxeze, dar fără să mai scoată iarăși bani din propriul buzunar.

Pariuri gratis online, la îndemâna ta

Pariurile sportive reprezintă astăzi una din sursele cele mai la îndemână de câștigat bani în mod ușor și fără bătaie de cap. Practic, cu puțină inspirație și câțiva bani în cont, poți prinde un premiu ce se poate ridica ușor la câteva sute de lei. Aceasta cu o investiție minimă și fără prea mari emoții. Dacă alegi însă mai multe evenimente pe un bilet și mai prinzi și niște cote rezonabile, atunci poți spera chiar la premii substanțiale, care de multe ori pot rivaliza cu cele de la marile loterii internaționale. Ceea ce puțini știu este că astăzi poți beneficia de pariuri gratis online, prin intermediul caselor de pariuri virtuale. Este o opțiune de care nu vei beneficia niciodată la o casă de pariuri în fizic, unde orice pariu costă. Iar dacă dorești să îți exersezi tehnica de pariere și să te urmărești un meci fără patimă, atunci niște pariuri gratis online reprezintă soluția perfectă pentru tine.

Fără variante demonstrative

Din acest punct de vedere, prima întrebare este unde găsim pariurile gratis în mediul virtual. Știm cu toții că la jocurile de tip slot avem la dispoziție variantele demonstrative, spre exemplu, care sunt disponibile în dreptul fiecărui joc pe bani reali. Aici, ai posibilitatea de a testa practic fiecare joc din portofoliul cazinoului fără să scoți niciun leu din propriul buzunar. Mai mult, poți face acest lucru fără niciun fel de înregistrare sau autentificare. Pur și simplu, intri pe site, te duci la rubricile care te interesează și cauți variantele demonstrative ale jocurilor. Diferența față de jocurile pe bani reali este că aici mizele sunt plasate dintr-un cont virtual, iar câștigurile vor fi contabilizate la fel, fără posibilitatea de a scoate bani cash în interes propriu. La pariuri sportive nu avem însă această facilitate. În schimb, avem alte posibilități de a beneficia de pariuri gratis online.

Pariuri gratis online din bonusuri de bun venit

Una dintre aceste posibilități o reprezintă bonusurile de înregistrare. Denumite și bonusuri de bun venit, acestea au darul de a recompensa jucătorii nou intrați pe un anumit site, cu o sumă pusă la dispoziția lor, din care să parieze în voie. Această sumă diferă de la un operator virtual la altul, fiind cuprinsă între câteva sute de lei și două sau chiar trei mii de lei. Uneori, acordarea acestui bonus este condiționată și de efectuarea unei depuneri în contul tău de jucător, însă aceasta nu este o regulă generală. De obicei, nu există o condiție între bonusul de bun venit și depunerile pe site, astfel încât poți intra în posesia banilor fără nicio problemă. Singurul neajuns este că banii acordați nu pot fi folosiți decât în scopul parierii pe site. Astfel, acești bani nu pot fi transferați în contul personal, nici nu pot fi extrași pentru a fi folosiți în alte scopuri. Chiar și așa însă, poți spune că pariezi pe banii casei de pariuri, economisindu-ți banii care, altfel, ar fi constituit fondul tău de rulaj la parierea pe bani reali. În fond, acesta este unul dintre principalele avantaje de care beneficiezi la casele de pariuri online, spre deosebire de ghișeul caselor de pariuri în fizic.

 

Cele mai bune pariuri sportive bonus pentru buzunarul tău

Casele de pariuri îți oferă astăzi ocazia de a obține câștiguri maxime, cu o investiție minimă. Astfel, cu doar câțiva lei pariați, poți câștiga sume de ordinul zecilor sau chiar sutelor de mii de lei. Iar asta fără a fi puse la bătaie jackpoturi sau alte premii consistente. Pur și simplu, este de ajuns să te înregistrezi pe site-ul unei case de pariuri și să beneficiezi de pariuri sportive bonus, care să îți rotunjească veniturile fără niciun efort. Da, ai auzit bine, poți beneficia de pariuri sportive bonus fără să scoți nici măcar un leu din propriul buzunar. Cum pot intra însă în posesia unor astfel de bonusuri și ce ponturi pot lua în calcul pentru accesarea acestora? Iată doar câteva teme de discuție pe care vom încerca să le dezbatem în rândurile ce urmează.

Unde găsesc pariuri sportive bonus?

Dacă dorești sfaturi și ponturi despre accesarea bonusurilor, nu ai decât să întrebi câțiva jucători cu experiență. Aceștia îți vor destăinui din propria lor activitate de pariere pe site-urile de profil, nefiind exclus să obții adevărate pariuri sportive bonus. Un prim pas pentru accesarea acestora este însă prin înscrierea pe site-ul unei case de pariuri. Astfel, imediat ce ai finalizat operațiunile de înscriere, prin completarea unui formular online, vei fi întrebat dacă dorești accesarea unui bonus de bun venit. Acesta este de obicei de o valoare consistentă, de câteva sute de lei, iar destinația nu poate fi alta decât parierea pe site. Acest lucru reprezintă un avantaj, dar și un dezavantaj, totodată. Astfel, avantajul este că poți paria pe banii casei de pariuri, fără a-ți face griji în privința fondului tău de rulaj. Dacă ne gândim bine, câteva sute de lei reprezintă o sumă destul de consistentă, din care, dacă o drămuim cu atenție, putem paria zile sau chiar săptămâni bune. Totodată, aici ai posibilitatea de a încerca pariuri dintre cele mai îndrăznețe, la cote mari sau la meciuri-surpriză, astfel încât să îți testezi intuiția și șansele. Nu în ultimul rând, vei putea experimenta cele mai tari campionate ale lumii sau cele mai exotice, cu meciuri aparent fără miză, dar care, bifate inteligent pe bilet, îți pot aduce câștiguri surprinzătoare.

Pe de altă parte, dezavantajul în cazul bonusurilor de înregistrare este că nu poți folosi banii în alte scopuri decât în cel al parierii pe site. De asemenea, nu îi poți retrage pentru a-i folosi în interes personal, decât în anumite condiții, care includ, de obicei, parierea unor sume de câteva ori mai mari. Nu în ultimul rând, câștigurile obținute în urma parierii din bonusul de înregistrare nu vor putea fi transferate în contul personal, astfel încât vei fi constrâns să pierzi toată suma și apoi să joci pe banii tăi, dacă dorești să te bucuri de câștiguri reale și nu doar virtuale.

Pariuri sportive bonus pentru jucătorii fideli

Nu în ultimul rând, vei putea accesa pariuri bonus dacă ai ceva experiență pe site sau dacă ai plasat până acum sume importante pe site. În acest caz, te poți trezi cu o sumă consistentă în cont, fără măcar să fii anunțat, drept bonus de fidelizare, pentru activitatea desfășurată pe site.

 

Ponturi pariuri bonus pentru clienții caselor de pariuri

Pariurile sportive reprezintă o tentație pentru orice iubitor de sport sau care are cel puțin un amator al pariurilor în familie. Astfel, cu toții credem că am auzit vreun prieten sau coleg lăudându-se cu un câștig la pariuri, iar asta fără să investească prea mulți bani. La modul practic vorbind, cu doar doi sau trei lei, poți obține o sumă și de o mie de ori mai mare, dacă investești acești bani inspirat. Totul ține doar de propriul fler, de puțin noroc și de o documentare temeinică în ceea ce privește evenimentele în derulare în ziua respectivă. În rest, la pariuri online ai la dispoziție mii de evenimente pe care să pariezi. Totul este să le alegi pe cele care crezi că ți-ar aduce cele mai mari câștiguri și, totodată, care au șansele cele mai mari de a fi previzionate cu exactitate. Dincolo de acestea, există și unele trucuri la care apelează jucătorii cu experiență, precum ponturi pariuri bonus, toate acestea nefăcând altceva decât să le sporească șansele de câștig în fața caselor de pariuri.

Ponturi pariuri bonus la înregistrare

Unul dintre primele ponturi pariuri bonus de care poți beneficia le regăsești încă de la momentul înregistrării pe site-ul unei case de pariuri. Cel puțin în cazul site-urilor recomandate, vei putea beneficia de bonusuri de bun venit ce pornesc de la câteva sute de lei și pot ajunge chiar la două-trei mii de lei, în funcție de operator. Acestea se traduc în bani virați direct în contul tău de jucător, însă destinația lor vizează strict parierea pe site. Cu alte cuvinte, nu vom putea să transferăm acești bani din contul de jucător în cel personal, decât în anumite condiții. Astfel, am putea beneficia după bunul plac de acești bani în cazul în care rulajul nostru pe cont ar fi de trei-patru ori mai mare decât suma acordată de casa de pariuri sau cazinoul online. Ceea ce, în unele cazuri, presupune niște investiții substanțiale. În schimb, aceste ponturi pariuri bonus au avantajul că pot fi foarte ușor accesate, în sensul în care nu îți trebuie decât câteva minute pentru a efectua formalitățile de înscriere, prin completarea a câteva pagini cu date personale și de contact, în format electronic. După aceasta, poți beneficia în voie de ponturi pariuri bonus, asemenea oricărui jucător cu experiență.

Ponturi pariuri bonus aniversare sau de fidelitate

Un alt tip de bonus de care poți beneficia la casele de pariuri este cel de fidelitate. De multe ori, avem impresia că jocul la casino sau pe site-ul unei case de pariuri este în van, fără ca experiența noastră să conteze în vreun fel. Ne bazăm doar pe noroc și pe propria intuiție, care uneori mai sunt și răsplătite. Este și cazul pariurilor bonus acordate de fidelizare, acordate în sem de apreciere pentru jucătorii cu state vechi pe un anumit site. Astfel, un jucător cu experiență se poate bucura la un moment dat fie de un pariu bonus de o anumită valoare, fie chiar de un anumit premiu în bani, care va putea fi folosit, evident, tot în scopul parierii pe site.

 

Pariuri bonus online, surpriza ta la casino

Parierea online a devenit astăzi una dintre cele mai simple metode de a face bani online. Astfel, este de ajuns să plasezi o miză la casino sau pe una dintre casele de pariuri recomandate, iar banii tăi se pot multiplica într-un timp foarte scurt. Practic, în decurs de câteva secunde, îți poți dubla banii sau, dacă ești norocos, poți chiar să ți-i multiplici de câteva zeci de ori, dacă stăm să ne gândim doar cât durează o rundă la ruletă și beneficiile ei. De asemenea, ai ocazia de a prinde o cotă bună la pariuri sportive, caz în care ai ocazia chiar de câștiga sume multiplicate de sute de ori, în cazul în care pe un bilet ai combinate alte câteva meciuri de fotbal. Prin urmare, cazinourile și casele de pariuri online sunt locul ideal în care să îți investești banii, atunci când dorești să obții un profit într-un timp foarte scurt. Dincolo de aceasta însă, nu trebuie mereu să investești bani pentru a juca la pariuri sau, pur și simplu, să îți testezi intuiția. Ai ocazia de a beneficia de pariuri bonus online, la care nu ai de făcut nimic altceva decât să urmărești ofertele operatorilor de casino.

Pariuri bonus online de la înregistrare

Printre cele mai cunoscute modalități de recompensare a jucătorilor se numără și bonusurile de înregistrare sau de bun venit. Acestea se acordă jucătorilor în momentul în care au finalizat operațiunea de înscriere și autentificare pe site. Completezi cele câteva câmpuri ale unui formular electronic, menționezi un nume de utilizator și o parolă, iar la următoarea autentificare ai putea găsi în cont o sumă de ordinul sutelor sau chiar miilor de lei. Nu trebuie să încerci să transferi însă această sumă din contul de jucător în cel personal, întrucât banii sunt destinați exclusiv parierii pe site. În schimb, poți experimenta diverse strategii de joc, poți încerca diverse jocuri și tipuri de pariuri pentru care, altfel, ar fi trebuit să scoți bani serioși din propriul buzunar.

Pariuri bonus online de la prima depunere

Alte site-uri merg mai departe cu ofertele, punând la dispoziția jucătorilor sume de bani pentru prima depunere efectuată. Astfel, odată ce ai obținut un bonus pentru să te-ai înscris pe un anumit site, acesta te premiază și pentru faptul să ai ales să îți alimentezi contul de jucător. Sumele oferite sunt de obicei identice cu cele de la bonusul de înregistrare, sub rezerva că acești bani ar putea fi acordați eșalonat. Astfel, deși bonusul anunțat are o anumită sumă fixă, cuantumul acesteia nu va fi atins decât în momentul în care și depunerile tale succesive au atins un nivel echivalent.

Pariuri bonus online pentru jucătorii fideli

Nu în ultimul rând, operatorii online premiază fidelitatea jucătorilor. Astfel, cei cu state vechi pe un anumit site pot avea plăcuta surpriză de a găsi în cont o sumă de bani, care variază de la un operator la altul, pentru simplul fapt că au atins o anumită vechime de când sunt înregistrați. De asemenea, alte site-uri te pot premia pentru un anumit prag pe care l-au atins depunerile și rulajul tău pe site, astfel încât vei avea și mai multe posibilități de pariere.

Pariuri bonus, pentru jucătorii fideli

Pariurile online îți pot aduce o mulțime de beneficii. Față de pariurile clasice, efectuate la ghișeu, site-urile caselor de pariuri îți oferă posibilitatea de a miza confortabil, direct de la tine din sufragerie, fără a avea nevoie de vreo deplasare sau plată la ghișeu. Dar, principalul punct de atracție este dat de faptul că acestea îți pot aduce premii și pariuri bonus substanțiale, care le depășesc cu mult pe cele oferite de casele de pariuri tradiționale. Totul, fără prea multe formalități și birocrație. Ceea ce ai de făcut este să te înscrii și să te autentifici pe un site de pariuri, iar de aici, lucrurile vor veni aproape de la sine.

Ce fel de bonusuri pot avea la casele de pariuri

Odată ce te-ai înregistrat pe un site de pariuri, vei beneficia de aceleași avantaje pe care le au toți jucătorii. În primul rând, te poți înscrie pentru pariuri bonus de bun venit, în valoare de câteva sute sau chiar câteva mii de lei. Acesta se acordă imediat după înscrierea pe site, toate formalitățile durând doar câteva minute. Tot ce ai de făcut este să completezi un formular online, în care vei trece câteva date personale și de contact, prin care vei fi înștiințat cu privire la modificările operate pe contul tău de jucător. După aceasta, banii din bonusul de înregistrare vor fi virați la tine în cont, în cel mai scurt timp. De menționat însă că banii din pariuri bonus de înregistrare

Cine poate obține pariuri bonus?

Practic, la pariuri bonus se poate califica oricine, câtă vreme este un jucător înregistrat. Nu îți trebuie experiență sau vreun plafon minim al banilor din contul de jucător. Odată ce ai intrat pe un site de pariuri, poți beneficia de aceleași premii ca oricare altul dintre jucătorii deja înregistrați. Experiența este însă un atu, câtă vreme vei învăța să urmărești frecvența și valoarea pariurilor bonus oferite de site-urile specializate. Astfel, poți beneficia de pariuri bonus din prima zi în care te-ai autentificat pe site, după cum poți obține astfel de premii în fiecare zi. De obicei, casele de pariuri online au periodic astfel de promoții, prin care jucătorii sunt premiați cu un pariu bonus, în cazul în care vor completa un bilet de o anumită valoare. Nu în ultimul rând, poți beneficia de un pariu bonus în cazul în care ești un jucător cu experiență sau cu vechime pe site. Casele de pariuri și cazinourile online, în general, premiază fidelitatea. Astfel, nu mică îți va fi mirarea când în contul tău de jucător va fi virată o sumă de bani doar pentru că ești un client fidel al unui anumit site de pariuri.

Poate fi transformat în bani un pariu bonus?

În principiu, un pariu bonus este el însuși o sumă de bani. În principiu, aceasta îți va fi virată în contul tău de jucător, însă întrebarea este dacă acești bani pot fi folosiți oricum. De obicei, premiile de primă înregistrare sau pentru prima depunere nu pot fi folosite decât în scopul parierii pe site. Când vorbim însă despre alte bonusuri, unele pot fi pur și simplu retrase și transferate din contul de jucător în cel personal.

Casa de Paruri Online

Casa de pariuri este o casa de pariuri populara si apreciata in mediul online in momentul de fata cu toate ca nu are in spate aceeasi vechime pe care o au alti bookmakeri de top, insa compenseaza cu brio oferind clientilor un portofoliu complet si foarte atractiv de servicii care include pariuri sportive, jocuri de cazinou si poker. Marca Casa de pariuri este detinuta de Centurionbet Ltd. care este autorizata de catre Autoritatea loteriilor si a jocurilor de noroc din Malta.

Platforma are un design modern, cu un fold gri inchis-negru si insertii de alb si rosu. Navigarea se face usor, mai ales ca formatul se desfasoara in format wide. Viteza de navigare de la o pagina la alta este si ea una foarte buna. Site-ul poate fi accesat in una din urmatoarele limbi: engleza, italiana, greaca, spanilola si binenteles limba romana, insa traducerea nu este completa, unele informatii fiind afisate in limba engleza.

Jucatorii care vor sa isi deschida un cont la Casa de pariuri online, pot alege una din urmatoarele valute: EUR, USD, GBP, franc elvetian sau peso dominican.

BONUSURI

In ceea ce priveste bonusurile oferite, jucatorii care aleg sa se inregistreze la Casa de pariuri vor primi un bonus de bun venit de 10 EUR pentru a juca la cazinou, un bonus nesemnificativ credem noi, intrucat valoarea e relativ mica. Beneficiile notabile vin insa la categoria de pariuri sportive, unde sistemul de bonusare la biletele cu pariuri multiple va poate asigura un castig cu 200% mai mare. Astfel, pentru biletele cu minim 4 evenimente, veti primi un bonus de 2%, iar apoi cu cat creste numarul evenimentelor pe bilet cu atat va fi si bonusul mai mare. La un bilet cu 10 evenimente veti primi un bonus de 30%, la 20 de evenimente 90%, iar la 30 de evenimente bonusul va atinge acel maxim de 200%. Pentru a obtine acest bonus trebuie sa mizati pe cote mai mari de 1.15 pentru ca altfel acele meciuri cu cote mai mici nu vor fi luate in calcul.

Jucatorii de poker sunt intampinati cu un bonus atractiv de 100% din valoarea depusa in limita maxima a 500 EUR, la efectuare primului depozit. De asemenea, Casa de pariuri ofera un bonus saptamanal jucatorilor de Blackjack care realizeaza „21” cu 3 septari. Bonusul e in valoare de 25 EUR si se poate incasa doar o data pe saptamana.

PARIURI SPORTIVE

Casa de pariuri ofera clientilor sai o gama larga de pariuri sportive intr-un pachet cu peste 30 de discipline sportive disponibile pentru pariere, printre care amintim binenteles fotbal, tenis, baschet, sporturi cu motor, sporturi americane, sporturi de iarna si multe altele. Platforma ofera o multitudine de evenimente sportive de pe intreg globul pentru pariuri insa cel mai popular ramane ca de obicei fotbalul, avand in prim plan campionatele puternice din Europa, dar nu numai.

Asa cum am mentionat, Casa de pariuri ofera un pachet complet de servicii clientilor, ceea ce inseamna ca pariurile Live nu lipsesc. Veti putea astfel sa plasati pariuri in timp real fara a fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi ca sa vedeti rezultatele si sa va incasati sumele de bani castigate.

Cotele oferite sunt de top, peste cele oferite care este etalonul nostru. Facand o comparatie pentru meciurile de fotbal, diferentele sunt net favorabile casei de pariuri Casa de pariuri online.

CAZINOU, JOCURI

Pasionatii de jocuri de cazinou se vor simti si ei foarte bine pe platforma Casa de pariuri intrucat oferta de cazinou este una foarte atractiva si completa. Puteti opta astfel pentru ruleta, jocuri de carti, sloturi, keno, bingo si alte jocuri regasite in mediul online. Oferta de sloturi este foarte variata, putin diferita fata de ceea ce intalnim la competitori insa cu siguranta va veti simti bine intrucat jocurile sunt atractive. In plus, puteti testa sloturile sau chiar sa jucati pentru amuzament avand la dispozitie modul „Demo”.

Daca doriti sa traiti experienta unui joc Live la masa, cu dealeri reali, o puteti face bucurandu-va de comfortul casei dumneavoastra, pentru ca Casa de pariuri va pune la dispozitie Cazinoul Live, unde puteti juca la ruleta, blackjack, baccarat sau chiar ruleta automata.

Sectiunea de Poker ofera utilizatorilor un soft dedicat pe care sa il descarce gratuit pentru sisteme Windows si Mac. Noi credem ca merita sa jucati One Poker intrucat veti beneficia de o multime de turnee cu premii atractive, insa remarcam in mod deosebit numarul mare de turnee de tip Freeroll unde puteti castiga sume frumoase de bani.

DEPUNERE / RETRAGERE

Modul in care Casa de pariuri pune la dispozitia clientilor sai informatiile legate de metodele de plata este unul din cele mai bune intalnite in mediul online. Jucatorii pot vedea clar optiunile pe care le au la dispozitie atat la retragere cat si la depunere. De asemenea sunt specificate clar durata de procesare a tranzactiei, comisioanele (daca sunt), modul de realizare a tranzactiei si suma minima care se aplica la fiecare dintre valutele mentionate.

  • Depunere:Carduri de credit si debit VISA/Mastercard, Neteller, Skrill, Transfer bancar, Ukash
  • Retragere:Skrill, Neteller, Transfer prin fond de credit (VISA) si Transfer bancar

SERVICII

Daca intampinati dificultati sau aveti nevoie de mai multe informatii decat cele puse la dispozitie pe site, puteti contacta departamentul de suport prin e-mail, Live Chat sau direct la telefon pe Skype.

De asemenea, ca utilizator, aveti acces la rezultate live, diferite statistici si chiar la articole de specialitate din lumea sportului. Toate acestea le gasiti in partea din stanga jos a paginii principale de navigare, intr-un format unic, as spune chiar cel mai bun la acest capitol pe care l-am intalnit in mediul online. Informatiile sunt grupate eficient si sunt foarte usor si comod de accesat fara a fi nevoie sa navigati de la o pagina la alta pentru a le gasi.

Daca doriti sa deveniti parteneri cu Casa de pariuri si sa realizati venituri in urma altui tip de activitate decat cel de pariere, atunci accesati sectiunea „Shop Broker”. E un program unic, putin diferit fata de clasicele optiuni de afiliere pe care le intalniti la alti bookmakeri. Pentru mai multe detalii puteti contacta departamentul de suport.

INREGISTRARE

Inregistrarea pe site se face usor, completand datele personale si detaliile contului. De asemenea clientii vor alege moneda preferata si vor accepta termenii si conditiile la acest pas.

Va recomandam sa va informati cu privire la termenii si conditiile care se aplica pentru a evita situatii neplacute sau neprevazute. Succes!

 

Pariuri

Pariuri este un site de pariuri sportive online care face parte din Pariuri Inc. S.A. si a fost infiintat in anul 2011. Momentan compania opereaza sub o licenta obtinuta in Costa Rica. Spre deosebire de alti bookmakers care au o gama mai larga de servicii, incluzand jocuri de cazinou si poker pe langa pariurile sportive, Pariuri ofera utilizatorilor doar ultima sectiune din cele mentionate si anume pariurile sportive.

Platforma online are un design modern, simplu, usor de utilizat, iar viteza de navigare de la o pagina la alta este foarte buna. Clientii pot opta pentru afisarea in limba romana, insa site-ul este tradus partial, anumite sectiuni fiind inca afisate in limba engleza.Monedele acceptate pentru efectuarea pariurilor sportive sunt euro, dolar american, lira sterlina si peso mexican.

BONUSURI

Pentru a accesa oferta completa de bonusuri si promotii oferite de Pariuri puteti selecta pagina de promotii pe care o veti gasi in partea de jos a paginii principale. Desi e o casa de pariuri sportive relativ noua, Pariuri ne surprinde placut cu oferta actuala de bonusare pe care o pune la dispozitia clientilor. Oferta suna cat se poate de simplu: deschideti un cont si primiti 10 EUR bonus fara a fi nevoie sa faceti nici un fel de depunere.

Ca sa obtineti cei 10 euro trebuie doar sa va confirmati adresa de e-mail si sa postati pe Facebook pentru prieteni aceasta informatie si banii vor fi ai dumneavoastra. Astfel puteti utiliza cei 10 euro primiti pentru a paria insa numai pana cand veti ajunge la suma de 50 euro. Pentru a accesa castigul sau pentru a paria in continuare va fi nevoie sa faceti o depunere in cont, iar apoi sa rulati banii depusi.

Consideram ca Pariuri ofera niste conditii relativ usor de indeplinit pentru accesarea bonusului de maxim 50 euro comparativ cu alte companii ce activeaza in mediul online. E important sa cititi termenii si conditiile pentru a va asigura ca puteti indeplini cerintele de accesare a bonusului.

PARIURI SPORTIVE

Platforma pune la dispozitia clientilor o gama buna de discipline sportive in vederea efectuarii pariurilor. Regasim aici sporturile populare cum ar fi fotbal, tenis, curse de cai, sporturi americane, sporturi cu motor, rugbi si altele. Puteti alege sa pariati pe oricare dintre cele 15 sporturi disponibile insa din pacate, sectiunea de pariuri Live nu este dispobila asa cum ne-am obisnuit de la majoritatea competitorilor. Astfel, nu veti putea plasa pariuri in timpul desfasurarii meciurilor sau competitiilor sportive.

Cotele oferite sunt destul de bune, apropiindu-se destul de mult de referinta noastra pariuri bonus. Am luat spre exemplu un calcul simplu: daca pariem 3 meciuri de fotbal din Premier League, la o suma de 5 EUR pariati, vom obtine un posibil castig cu 2 EUR mai mic decat daca am efectua acelasi pariu la Bet online.

DEPUNERE / RETRAGERE

In ceea ce priveste metodele de plata, Pariuri pune la dispozitia clientilor sai majoritatea optiunilor populare preferate in mediul online atat pentru facilitate si rapiditatea cu care se realizeaza tranzactiile, dar mai ales pentru siguranta lor. Astfel, puteti opta pentru utilizarea unui card bancar de credit sau debit, VISA sau Mastercard, Skrill, Neteller, Ukash, paysafecard, transfer bancar si altele.

E important sa va informati cu privire la termenii si conditiile existente atat din prisma Pariuri cat si din cea a bancii pe care doriti sa o utilizati. In functie de banca aleasa pot exista diferite comisioane sau durata de timp pentru realizarea tranzactie sa varieze.

SERVICII

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a gasi raspuns la unele posibile intrebari, Pariuri pune la dispozitia clientilor sectiunea de Ajutor/Contact unde puteti selecta intrebari pentru care cautati raspunsurile si veti afla mai mult despre subiectul respectiv. Din pacate nu am reusit sa identificam alta forma de suport cum ar fi suportul telefonic, Live Chat, sau chiar e-mail

De asemenea, cei care doresc sa obtina venituri suplimentare o pot face prin serviciul de afiliere. In acest caz e important sa citit termenii si conditiile aplicabile programului intrucat volumul materialului e destul de consistent.

INREGISTRARE

Inregistrarea pe site se face usor, completand datele personale si detaliile contului pe care il deschideti. De asemenea trebuie sa acceptati Termenii si Conditiile impuse de Pariuri.